"Преміальна якість – від бобів до чашки"
У Julius Meinl ми присвячуємо велику кількість часу та зусиль, щоб гарантувати високу якість нашої кави. Наш контроль якості був впроваджений на кожному рівні всього ланцюжка постачання.
Походження
Історія успіху починається в країні походження, де ми маємо прямий контакт із фермерами і, таким чином, можемо точно вибрати ідеальну зелену каву. Є багато факторів, які відіграють важливу роль при виборі правильних бобів: регіон, висота над рівнем моря, вологість, стиглість самої вишні, а також пора року. Наші покупці та дегустатори кави застосовують найвищі стандарти якості. Ми традиційно змішуємо нашу каву з високогірної арабіки, а також високоякісних бобів Робуста, зібрані з провідних світових кавових плантацій.
Виробничий процес
Після прибуття на обсмажувальний завод зелена кава проходить суворий контроль якості. Наші фахівці з обсмажування та змішування у Відні або Віченці застосовують свої ноу-хау та досвід. Після обсмажування кавових зерен ми застосовуємо ще один контроль якості, проводячи електронну перевірку кожного окремого зерна, тисячі бобів за хвилину. Після цього каву упаковують у герметичні та герметичні пакети, щоб забезпечити тривалу свіжість. Безперервна дегустація та тестування зеленої та смаженої кави гарантують, що у вашій чашці з'являться лише найкращі боби.
Обсмажування
Ступінь обсмажування важливий для оптимального приготування кави.
Світле обсмажування
… Створює інтенсивний аромат, підвищену кислотність і більше смаку в тілі - підходить для фільтрованої кави
Середнє обсмажування
… Розкриває більше тонкощів бобів – ароматичних, карамелізованих, менш кислих – підходить для типових віденських рецептів кави
Темне обсмажування
… Приводить до різкого, сильно карамелізованого та більш інтенсивного смаку - підходить для еспресо
Упаковка
Смажена кава, зернова або мелена, дуже чутливий продукт. Щоб захистити каву від кисню, сторонніх запахів, вологості, тепла і світла, Julius Meinl пакує свою каву в повітронепроникну плівку відразу після обсмажування. Мелену каву пакують у вакуумі, а цілі зерна - у мішки з одностороннім клапаном, що дозволяє виходити газам без попадання повітря всередину. Каву слід зберігати у прохолодному та сухому місці.«Кава повинна стикатися з теплом лише три рази – перший раз на фермі, другий раз під час обсмажування та втретє під час заварювання».
Реєстрація
Вхід
або