01
Висока якість
Процес помелу та дозування відбувається на високоточному обладнанні в Італії. А це запорука того, що ваш напій завжди є ідеальним.
02
Кількість кави
У капсулі міститься від 7,5 до 9 г кави, залежно від помелу. За твердженнями експертів, ця оптимальна кількість для того, щоб напій був насиченим та ароматним.
03
Герметична упаковка
Відразу після помелу кава потрапляє у герметичну упаковку. Так, ми мінімізуємо процес окислення та видихання свіжообсмаженого зерна. Пам'ятайте, протягом уже 3-х годин після відкриття пачки кави абсорбує запахи з навколишнього середовища та втрачає свій а
04
Натуральна кава
У капсулі міститься тільки свіжомелена кава. На відміну від аналогів, які ви можете купити в магазині, у капсулі знаходиться лише 100% кави без домішок та ароматизаторів.
05
Відсутність бактерій
Кавовий жмих під час і після приготування залишається в капсулі. Кава не стикається з вузлами кави машини, тому відсутнє середовище для розмноження бактерій. Уявіть, що відбувається в зерновій кавомашині, якщо її не чистити щодня.